Onze sponsoren

Geen enkele club kan bestaan als er geen bedrijven zijn die een club ondersteunen door middel van sponsoring. De volgende bedrijven zijn gekoppeld aan DWS Oosterpoort:

DWS 1: Kramp international
Meer informatie volgt

DWS 2: TopX Group BV
TopX is intermediair op de ICT-arbeidsmarkt in Noord-Nederland. Onze kernactiviteit is detachering. Met bijna 20 jaar ICT-ervaring hebben we een groot netwerk van opdrachtgevers en ICT-specialisten.

Voor organisaties die ICT-personeel zoeken voor moeilijk in te vullen vacatures, leveren wij werving & selectie.

TopX onderscheidt zich van andere ICT-dienstverleners door samen met de medewerkers te ondernemen. Zelfstandige specialisten weten wat ze kunnen en willen. Zij ontwikkelen zich omdat ze daar zin in hebben, om te kunnen doen wat ze leuk vinden, omdat ze ergens passie voor hebben.

Voetbalshop Groningen is 25 jaar geleden opgericht als Sportmaat Groningen, De oprichters van deze organisatie is al meer dan 30 jaar actief in de sport- en entertainment merchandise. Het Voetbalshop team wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen. Het is onze ambitie om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online aan te bieden. We besteden veel aandacht aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. We willen voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiƫle wedstrijdkleding, voetbal teamkleding, voetbal fashion en fan producten. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteren we een interessant assortiment. Voetbalshop.nl heeft directe banden met nationale en internationale voetbalclubs en andere belangrijke leveranciers van voetbalproducten. Zo kunnen wij jou altijd alles, van, voor en over voetbal brengen. Ook als amateur vereniging ben je bij Voetbalshop Groningen aan het juiste adres en is al vele jaren leverancier met sponsor deals met +/- 75 verenigingen.

Voetbalshop Groningen is ook actief op verschillende sociaal platforms. Op deze manier proberen wij iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en releases. Maar we geven ook vaak mooie prijzen weg en laten iedereen weten wanneer er voordelige acties op de site staan. Dus ben je gek van voetbal en wil je alles als eerste zien en weten? Sluit je dan aan bij onderstaande sociaal media.

Ben jij benieuwd en wil je de ultieme voetbal beleving beleven? Kom dan langs in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 89 te Groningen!

Volg ons op
Facebook: voetbalshopgroningen
Instagram: @voetbalshopgroningen