Ruimte voor nieuw team en spelers

Voor het komende voetbal seizoen 2023 / 2024 heeft DWS Oosterpoort nog ruimte voor een nieuw team. Dus wil je met je vrienden voetballen bij de oudste zaalvoetbalvereniging van Groningen, stuur dan een mail naar Richard Vrieling (secretaris@dwsoosterpoort.nl) of bel met 06-20018959 voor meer informatie. Wat kun je bij ons verwachten?

  • Gezellige sfeer bij thuiswedstrijden
  • Goed georganiseerde zaalvoetbalvereniging
  • Trainingsavond op de maandag
  • 8 teams, zodat je bij te weinig spelers van andere teams kunt lenen

Daarnaast zoeken DWS 7 en 8 nog wat spelers om hun teams weer compleet te krijgen. Het gaat hier om teams die in de nieuwe 4e klasse gaan uitkomen. Je hoeft dus niet op hoog niveau gevoetbald te hebben om mee te doen, maar commitment en een goede instelling is natuurlijk wel wat je meebrengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.