Geen nieuwe teams meer bij DWS

Ondanks dat we in Coronatijd nauwelijks aan sporten en dus ook zaalvoetbal zijn toegekomen, blijkt zaalvoetbal nog erg populair te zijn. Als DWS krijgen we dan ook veel vragen of er binnen onze mooie vereniging nog plaats is voor nieuwe teams. Dit is helaas niet het geval, we zitten voor het seizoen 2021-22 helemaal vol. We hebben als DWS ruimte voor 8 teams en die ruimte is voor het komende seizoen maximaal bezet.

Vanaf 1 april 2022 gaan we inventariseren of we voor het daaropvolgende seizoen weer plaats hebben. Tot dan heeft het geen zin om ons te benaderen, want we kunnen dan niets toezeggen. Mocht dit tijdens het lopende seizoen anders worden, dan melden we dat op onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.