Voetbalshop Groningen Sponsor DWS Oosterpoort

Voetbalshop Groningen is 25 jaar geleden opgericht als Sportmaat Groningen, De oprichters van deze organisatie is al meer dan 30 jaar actief in de sport- en entertainment merchandise. Het Voetbalshop team wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen. Het is onze ambitie om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online aan te bieden. We besteden veel aandacht aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. We willen voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiƫle wedstrijdkleding, voetbalteam kleding, voetbal fashion en fan producten. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteren we een interessant assortiment. Voetbalshop.nl heeft directe banden met nationale en internationale voetbalclubs en andere belangrijke leveranciers van voetbalproducten. Zo kunnen wij jou altijd alles, van, voor en over voetbal brengen. Ook als amateur vereniging ben je bij Voetbalshop Groningen aan het juiste adres en is al vele jaren leverancier met sponsor deals met +/- 75 verenigingen.

Voetbalshop Groningen is ook actief op verschillende social platforms. Op deze manier proberen wij iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en releases. Maar we geven ook vaak mooie prijzen weg en laten iedereen weten wanneer er voordelige acties op de site staan. Dus ben je gek van voetbal en wil je alles als eerste zien en weten? Sluit je dan aan bij onderstaande social media.

Ben jij benieuwd en wil je de ultieme voetbal beleving beleven? Kom dan langs in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 89 te Groningen!

Volg ons op
Facebook: voetbalshopgroningen
Instagram: @voetbalshopgroningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.