Seizoen 20-21 van start

Beste leden!Een nieuw seizoen staat op punt van beginnen. Daarom nog een nieuwsbrief vanuit het bestuur om de laatste stand van zaken met jullie te delen. Allereerst welkom aan alle nieuwe leden die dit seizoen bij DWS Oosterpoort gaan starten, hetzij in een bestaand team, hetzij in een nieuw team! We wensen iedereen, nieuw of (heel) oud lid van de club een sportief en succesvol seizoen toe met veel gezelligheid, maar bovenal gezondheid. Lees deze nieuwsbrief goed door, er staan belangrijke zaken in vermeld, zoals de aankomende ALV.Het bestuur,Theo (vertrekkend voorzitter)
Bart (penningmeester)
Tom (vertrekkend secretaris)
Bas (nieuwe voorzitter)
Richard (nieuwe secretaris)
Algemene Ledenvergadering (ALV)Op woensdag 30 september is de ALV, dus zet deze avond in je agenda. Hier worden belangrijke zaken rondom de club besproken (financiën, gang van zaken rondom wedstrijden etc) en is er ruimte voor vragen aan het bestuur. Zet deze avond dus in je agenda (20-22 uur) en kom als team met 2 personen naar dit overleg. Locatie wordt nog bekend gemaakt.
Trainen en spelen in Corona-tijdNadat we vorig seizoen geen beschikking hadden over goede trainingsuren, hebben we dat dit seizoen iets beter: tot en met 5 oktober en vanaf begin maart trainen we in sporthal Lewenborg van 20:30 tot 22:30. In de tussentijd kunnen we hoogstwaarschijnlijk weer van 21:00 tot 22:30 trainen in de Alfa hal (Naast de kartbaan). Let op dat er maximaal 6 personen in de kleedkamer mogen zijn. Verdere regels omtrent Corona lees je op de website van Sport050 Ook voor de wedstrijden zijn er protocollen. Lees deze ook even na op de website van de KNVB
Competitie en bekerwedstrijden:De indelingen zijn bekend, de loting is geweest. In de week van 31 augustus tot 4 september zijn de eerste bekerwedstrijden. Daarna begint de competitie. De volgende loting rolde uit de bus:Zuidlaren 4 – DWS 1 (verplaatst naar 11 sep); team Bart Roorda
DWS 2 – HFC ’15 2; team Richard Vrieling
DWS 3 – Engelbert 1; team Martin Kijlstra
REUZ 5 – DWS 4; team Chris Havinga
Potetos 16 – DWS 5; team Rick Wever
HFC ’15 3 – DWS 6; team Allard Klijnstra
Martinistad 1 (doventeam) – DWS 7; team Sem Smeenk
DWS 8 – WMC 3; team Robert Reinders (Beker)wedstrijden kunnen enkel bij uitzondering worden verplaatst. Wedstrijden die verplaatst moeten worden kunnen enkel met een goede reden en in onderling overleg met de tegenstander verplaatst worden. Doe dit ook tijdig. We hanteren dat je tot een week van te voren kunt afzeggen, anders wordt het team geacht te spelen, met aanvulling vanuit andere DWS teams (dus geen spelers die niet lid zijn). Voor het verplaatsten neem je tijdig contact op met de secretaris. Last minute afzeggingen gaan gepaard met flinke boetes en kosten zaalhuur, deze worden naar een team doorberekend. En dat is zonde, want daar kun je een goede derde helft mee vullen. Overige boetes zoals opgeschreven rode kaarten gaan uiteraard naar de betreffende speler.
Topscoorderslijst:Ook dit jaar willen we op de website weer de doelpuntenmakers gaan bijhouden van alle teams. Het is daarom van belang dat je na de wedstrijd alle doelpunten registreert in de wedstrijdzaken app. Ook kun je ze in de teamcaptains appgroep plaatsen. Hoewel we natuurlijk liever een lijst met assistgevers bijhouden, gaat het uiteindelijk om het laatste zetje! Ik ben benieuwd wie Kijlstra en Roorda gaan uitdagen!
Scheidsrechters:Scheidsrechters fluiten om de wedstrijden in goede banen te leiden, maar dat lukt niet altijd, want ook scheidsrechters maken fouten (wie niet!!). We hebben als DWS Oosterpoort een goede naam en relatie met de scheidsrechters, dat is dankzij de respect van onze teams richting hen. Daarvoor dank. En het is een leuk gebaar als je als thuisteam voor de scheids die 2 wedstrijden achter elkaar fluit wat drinken regelt tussen de wedstrijden door. Heb je een wedstrijd gespeeld en zie je dat de scheids nog 1 fluit, vraag hem of haar even of ze wat willen drinken. Dat kan vast wel van het 3e helfts-budget af.
Tot slot:Punten winnen is leuk, veel goals scoren is nog leuker en kampioen worden is een feestje waard! Maar laten we met zijn allen gezond en fit blijven, denk aan de Corona-regels en houd je aan de richtlijnen, richting teamleden, clubgenoten, tegenstanders en scheidsrechters. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.