DWS 4 naar kwartfinale beker

DWS 4 en de beker… het blijft een sterke combinatie!! Hoewel het 4e dit jaar een complete metamorfose heeft ondergaan, blijkt de magie van de beker toch hangen rond dit team. En het nieuwe vierde pakt zelfs nog verder uit, want de voortekenen waren nogal ongunstig. Bekerwedstrijden op Friese bodem vormen vaak onoverkomelijke obstakels op weg naar bekersucces. Vorig jaar verloor het ‘oude’ 4e in Koudum van de Oeverzwaluwen (kwartfinale) en het 2e moest eerder al eens een teleurstelling verwerken in Buitenpost (halve finale na penalty’s). Het huidige 4e moest voor de achtste finale naar Grou om tegen GAVC 2 uit te komen op een heerlijk doordeweekse dinsdagavond om 22:00 uur.

Daarom is het des te lekker als je een lastige pot tegen een moeilijke tegenstander speelt, maar wel ‘gewoon’ met 6-3 wint en doorgaat naar de laatste 8. Een hernieuwde busreis naar de finale van de bekercompetitie komt dus nu wel weer erg dichtbij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.