2e bekerronde DWS teams

Vanavond staat voor 4 DWS teams de 2e bekerwedstrijd op het programma. De bekerwedstrijd van DWS 4 staat volgende week op het programma. Hoe zijn de kansen van onze team om de 3e ronde te bereiken?

Om 19:00 uur staat de eerste wedstrijd op het programma en dat is meteen een kraker: DWS 5 treedt dan aan tegen 2e klasser Drs. Vijfje 7. DWS 5 dat de 1e ronde onverwacht veel moeite had met Oranje Nassau 1 lijkt de echte vorm nog niet te pakken te hebben. Daarom is deze ronde voor hen een uitdaging van formaat en mogen ze meteen laten zien of ze in staat zijn een stunt af te leveren. Gezien de bekerkwaliteiten van het vierde voorspellen we toch een 1 op het toto formulier.

Om 20:00 uur een wellicht nog grotere uitdaging als DWS 8 het ook moet opnemen tegen De Slingerij 1 dat net als Vijfje 7 in de tweede klasse uitkomt. De spelers van ons laagste team van DWS hebben dus niets te verliezen en zullen volle bak gaan om te stunten.

Om 21:00 uur starten de mannen van DWS 6 hun vervolg in de beker na in de eerste ronde na penalty’s te winnen van 2e klasser Peize 1. Vandaag komt Asser Boys 4 op visite en voor het 6e lijkt dit op papier een prettige loting te zijn. Kunnen de mannen van het 6e hun goede seizoensstart een passend vervolg geven?

Om 22:00 uur sluit DWS 2 de avond af tegen Potetos 11. Ook zij hebben een op papier gunstige loting met een 4e klasser als tegenstander. In de eerste ronde bleek dat het team bij vlagen ook echt een maatje te groot voor een eerdere 4e klasser en in de competitie startte het met een prima gelijkspel bij Potetos 2. Het sein staat dus op groen voor het bereiken van de derde ronde.

Volgende week 27 september staat om 20:00 uur nog de wedstrijd HFC’15 2 tegen DWS 4 op het programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.