Gemeente geeft nog geen uitsluitsel trainingsuren

Hoewel de gemeente Groningen middels haar sportuitvoeringsinstantie Sport050 had beloofd uiterlijk 23 augustus een indeling gereed te hebben voor de verdeling van de zaaluren over de stad Groninger zaalclubs is er nog altijd geen duidelijkheid over de definitieve toekenning van uren.

Voor het bestuur van DWS is het dus nog onmogelijk om duidelijkheid aan haar leden te verschaffen rondom de trainingen. Uiteraard is er vanuit DWS geïnformeerd waarom er nog geen verdeling bekend gemaakt is en de verklaring luidt dat er nog altijd nieuwe aanvragen voor zaaluren binnen komen. Het blijkt dus dat clubs die zich na de sluitingstermijn aanmelden alsnog in de besluitvorming worden meegenomen, iets wat voor ons als club onverklaarbaar en onjuist wordt betiteld.

Het bestuur doet er alles aan om zo snel mogelijk de trainingsuren bekend te maken en hopen we ons weer op het zaalvoetballen te kunnen richten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.