Seizoen 2019-2020 van start

Nu de zomervakantie noord zijn einde nadert is het aftellen geblazen naar de start van het nieuwe seizoen. Er hebben zich weer de nodige spelersmutaties en teamwisselingen voorgedaan. Zo is DWS 1 gesplitst in een team dat in de 1e klasse blijft en een team dat als DWS 4 verder gaat in de tweede klasse. DWS 2 en 3 blijven nagenoeg gelijk en blijven ook 2e klasse spelen.

De kampioenen en cupfighters van het 4e gaan daardoor verder als DWS 5 en het oude 5e wordt het 6e. het 5e en 6e blijven derde klasse spelen en het 7e en 8e tenslotte spelen in de 4e klasse. Doordat we afscheid hebben genomen van het ‘oude 6e’ als geheel en de afsplitsing van het 1e in twee teams blijven we dus op 8 teams staan.

Over de bezetting van de sporthal en de trainingsuren is het nodige gezegd en gesproken en op het moment van typen (17 aug) is er nog geen definitieve uitsluitsel over welke uren we al dan niet krijgen. De gemeente moet natuurlijk wel zijn vakantie vieren. Het water bij de wijn doen van trainingen ten opzichte van wedstrijd uren lijkt de korfballers van Hoogkerk niet te raken, want het gewenste extra uur (19-20 uur) dat we in de wintermaanden graag willen blijft een trainingsuur van KV Hoogkerk.

We gaan echter hoopvol het seizoen in en hopen alsnog een oplossing te vinden voor de training, daarover worden de leden geïnformeerd zodra er meer duidelijk is. Daarna gaan we ons weer richten op de sportieve prestaties en hopen we dit achter ons te laten. Een sportieve voorbeschouwing op het seizoen volgt nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.