DWS nu ook in sporthal Europapark

Sinds 1 januari is Groningen een nieuwe sporthal rijker, namelijk sporthal Europapark, welke in plaats van sporthal de Wijert is gekomen. DWS Oosterpoort heeft de ambitie deze sporthal als thuisbasis te gaan gebruiken, omdat onze roots natuurlijk in de Oosterpoort liggen. Helaas is dit nog niet mogelijk voor de gehele vrijdagavond, maar alleen het laatste uur.

Speel je dus om 22:00 uur een wedstrijd tegen een DWS team, dan is het niet vanzelfsprekend dat dit in Hoogkerk is, maar het kan ook dus in de nieuwe Europpark hal zijn. Kijk dus goed in de voetbal-app of de wedstrijd in sporthal Hoogkerk of in sporthal Europapark is. Het adres van de hal is Helperpark 306, 9723 ZA Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.