Drs. Vijfje 37 – DWS 6

Wedstrijdverslag Drs. Vijfje 37 – DWS 6                                     16-09-2016

Na een topstart met een strakke goal van Vincent stond het 0-1. Daarna raakten we het even kwijt. Vijfje maakte van deze gelegenheid goed gebruik door vier snelle goals te maken. Bart R tekende gelukkig voor de aansluiter, 4-2. Vijfje counterde goed en de verdediging schutterde. Ondanks de vele reddingen van Jaap moesten we nog twee goals incasseren. De schade werd nog even beperkt door een score van Vincent maar daar waar wij andere kansen lieten liggen pakte Vijfje de puntjes wel mee. Met nog een goal van Bart R werd de eindstand opgetekend: 9-4. Het 6e heeft voldoende om over na te denken, volgende pot de verdediging strakker neerzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.