Emmen 1 – DWS 1

Wedstrijdverslag Sporting Emmen 1 – DWS 1                                     12-09-2016

Na 30 seconden stonden we 1-0 voor, dus toen dachten we dat het een makkie zou gaan worden. Arjen schoot op assist van Matthijs raak. De tegenstander speelde echter erg goed, waarop wij onze tactiek bijstelden naar verdedigend en loerend op de counter. Emmen kwam terug met een aanval door over de flank, in de eerste instantie nog goed weggewerkt maar in de rebound van dichtbij raak, 1-1. Met een scherp schot in de korte hoek was Geert gezien, 2-1. Met een mooie volley van Thomas op aangeven van Arjen kwamen we weer langs zij, 2-2. Ondanks de twee tegendoelpunten keepte Geert een geweldige pot. Met z’n allen hebben we super geknokt. Uiteindelijk een punt gewonnen en nog bijna 2 punten extra gestolen: een bal op de paal en in de rebound met veel gefrummel er toch net niet in. Al met al een prima wedstrijd voor de eerste speelronde in de competitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.