mDWF via Sportlinked op je telefoon

WedstrijdzakenlogoVanaf komend seizoen worden wedstrijden geregistreerd via het mobiele Digitale Wedstrijdformulier (mDWF). Dit houdt in dat alle formulieren voor het spelen van wedstrijden digitaal worden ingevuld. Dit kan alleen via Wedstrijdzaken app, de app van Sportlink voor KNVB.  De app is te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store (dus NIET op de Windows Phone). In Wedstrijdzaken is voor elk spelend lid een digitale spelerspas voorbereid. Hierop staan je naam, je club en je foto. Met het uitbrengen van deze app is de Sportlinked app niet meer in gebruik.

Bijzonder voor de app is de privacyniveau welke kan worden ingesteld. Hiermee wordt geregeld welke persoonlijke informatie zichtbaar is en voor wie. Vooralsnog hebben we voor iedereen de privacyniveau op privé gezet. Dit houdt in dat er niets van jou zichtbaar is (behalve op het mDWF voor aanvang van de wedstrijd). Kijk voor de privacy-instellingen en hoe hiermee wordt omgegaan op Sportlink Support.

Uitgebreidere informatie over de werking van de app vindt je op de mDWF pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.