Nieuw DWS bestuur

Heugdelijk nieuws! DWS mag twee nieuwe bestuursleden verwelkomen:

Theo Toering gaat vanaf het seizoen 2016-2017 het voorzitterschap vervullen. Met zijn sterke visie en daadkracht hopen we DWS tot een nog actievere vereniging te maken. Theo is overigens al geregistreerd en zit al volop in de nieuwe modus. Eerste gesprekken met potentiele sponsoren zijn zelfs al gevoerd.

Marcel Visser gaat vanaf het seizoen 2016-2017 het penningmeesterschap op zich nemen. Ook Marcel is al ontketend, geen acceptgiro betaling meer, nee DWS gaat op automatische incasso draaien. Op naar een financieel sterk en gezonde club, met een gestructureerde geldstroom.

Met de komst van deze twee toppers decharcheren we twee toppers: Eelco Moeijes en Wim van Delden, bedankt voor de inzet de afgelopen jaren!
En passant: Geert blijft aan om ook de continuïteit in het bestuur te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.