DWS Oosterpoort 3 speelt 1/8 finale in beker

Vrijdag 26 februari speelt DWS 3 dit seizoen voor het eerst een thuiswedstrijd in de beker en dat na de poule en 3 KO-rondes. De tegenstander is Oosterparkers 1 dat uitkomt in de 4e klasse .

DWS 3 bereikte de Knockout fase na 2 overwinningen in de poule. Tegen Madjoe 2 werd het nog moeizaam 7-5, maar uit in Delfzijl werd een knappe overwinning (9-3) geboekt bij Futsal Delfzijl 4, huidig koploper in de 3e klasse 4.

De 1e KO ronde werd in Ten Boer gespeeld tegen 2e-klasser de Slingerij 1 en na een achterstand bij rust werd er uiteindelijk nog ruim gewonnen met 4-8. Ook de uitwedstrijd tegen competitiegenoot ON 2 werd met 3-10 ruim gewonnen, waarna de 3e ronde een vrije ronde was ivm onregelmatig aantal teams.

Oosterparkers 1 kwam de poule nipt door tegen 2 vierde klassers, maar nu in de KO fase blijken het behoorlijke cupfighters te zijn met ruime overwinningen op ON 6 en Madjoe 5. DWS 3 speelt hoger, maar mag dus gewaarschuwd zijn. Vorig seizoen wist het team de derde ronde te halen waar het werd uitgeschakeld na penalty’s tegen WMC, nu een mooie kans op verder bekersucces, maar dan moet er eerst gewonnen worden van Oosterparkers 1.

De stadsderby begint om 21 uur in Hoogkerk en staat onder leiding van scheidsrechter K Kremer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.